Permanente en persoonlijke e-mailadressen

E-mail is één van de voornaamste redenen waarom het voor zowel particulieren als professionele gebruikers erg belangrijk is een eigen domeinnaam te hebben. Niet alleen is info@uwnaam.be, voornaam@familienaam.be, uwnaam@organisatie.com, ... veel mooier, professioneler en makkelijker te onthouden; het is ook levenslang uw eigendom en u hoeft dus nooit meer van e-mailadres te veranderen. Hoe vaak u ook van internetprovider wisselt, uw e-mailadres blijft altijd behouden!

Website

Een domeinnaam is een uniek adres op internet en een goed gekozen naam is makkelijk te onthouden en zorgt voor een goede vindbaarheid van uw website op het internet. Ook zoekmachines zoals Google zullen uw website opmerkelijk hoger klasseren wanneer u gebruik maakt van een eigen domein i.p.v. webruimte onder de site van uw provider. Gebruik maken van een subdomein of subdirectory (bvb. users.telenet.be/uwnaam) is ongeveer hetzelfde als uw website onderbrengen bij een andere website. Mocht om wat voor reden dan ook die website op houden te bestaan, is daarmee ook uw website verdwenen! Doordat bezoekers meestal via zoekmachines uw website bezoeken, is het van cruciaal belang dat u controle heeft over uw webiste. Dit kan alleen door uw eigen domeinnaam te registreren.

Voorkom dat anderen met uw naam gaan lopen

Het is niet onverstandig een extra domeinnaam vast te leggen. Een domein kan immers maar één keer worden geregistreerd, terwijl er vaak meer partijen zijn die er interesse in hebben. Door een domeinnaam op tijd aan te vragen voorkomt u dat u straks maar een beperkte keuze in extra domeinnamen heeft en iemand anders met uw naam is gaan lopen. Wie eerst komt, eerst maalt! Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of het vastleggen van een extra domeinnaam.